Opslagruimte in Zoetermeer

Ludix beschikt over een ruime, beveiligde, verwarmde, moderne en uitstekend bereikbare loods, die plaats biedt aan ruim 600 pallets. U kunt uw goederen zowel tijdelijk als langdurig huren tegen uitzonderlijke scherpe tarieven. Onze opslagloods is ingericht met palletstellingen en er is een heftruck aanwezig.

Beveiligd en verwarmd

Op zoek naar opslag of het laten pickorderen van uw goederen in de regio Zoetermeer? Kunt u enkele pallets niet kwijt in uw eigen bedrijfsruimte of bent u op zoek naar een opslag waar u een grote partij wilt opslaan? De opslagruimte van Ludix Koeriersdienst biedt u dé uitkomst.

De tarieven zijn zondermeer voordelig te noemen:

Bel vandaag nog: 079-311 05 08

079-331 05 08
  • Opslag per pallet vanaf €10,00 per maand
  • In- en uitslag per pallet €3,00

Pickorders

Ludix verzorgt voor diverse klanten de opslag van hun goederen. Indien gewenst worden er ook aanvullende diensten geleverd zoals pick & pack, transportbemiddeling en retourafhandeling. Een veelvoorkomend probleem bij (groeiende) bedrijven is de logistiek. Door soms explosieve groei is het magazijn opeens te klein, is er geen tijd om goederen te handelen, is er geen goed voorraadbeheer en komen daardoor leveringen te laat. En juist die leveringen zijn van groot belang voor de klant. Het moet op tijd komen, de aantallen moeten kloppen en het moet kwalitatief zijn ingepakt. Loopt u er tegenaan dat u de magazijnactiviteiten niet meer zelfstandig kunt doen? Ludix Koeriersdienst is een logistieke dienstverlener die graag uw logistieke zorg uit handen neemt. Al gaat het om tijdelijke opslag in verband met ruimtegebrek of de totale verwerking van orders; Ludix kan het voor u uitvoeren!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Bel vandaag nog: 079-311 05 08

079-331 05 08

Opslagruimte in Zoetermeer

Laat u ontzorgen en neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact met ons op